Бърни Сандърс безспорно открадна шоуто по време на  церемонията по

...
Бърни Сандърс безспорно открадна шоуто по време на  церемонията по
Коментари Харесай

Бърни Сандърс и ръкавиците за милиони

Бърни Сандърс несъмнено открадна шоуто по време на  церемонията по встъпването на служба на Джо Байдън като президент Съединени американски щати!  Прословутата снимка, на която той е седнал на стол, облечен с дебело яке и е със забележителни плетени ръкавици, провокира лавина от мемета, някои от които ви показахме. Освен да ни разсмее обаче, американският сенатор направи още нещо –  събра пари за щедрост.

Сандърс разгласи, че е съумял да събере 1,8 млн. $ от продажбата на артикули, щампирани с фрагмента на фотографа от AFP Брендън Смиалковски. Точно преди седмица – на 21 януари, политикът пусна в уеб страницата си тениски, чаши, ключодържатели и други артикули със занимателната фотография. Всичко е изкупено единствено за 30 минути. През уикенда (22 и 23 януари) се появиха още бройки, само че и те бяха изчерпани до понеделник сутринта.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Bernie Sanders (@berniesanders)

Сандърс съобщи в официално съобщение, представено от Българска телеграфна агенция, че е удовлетворен, тъй като може да помогне на нуждаещите се поданици на неговия щат Върмонт. „ Но даже тази сума не може да размени активността на Конгреса и това, което аз мога да направя във Вашингтон, с цел да се уверя, че служащите във Върмонт и в цялата страна ще получат поддръжката, от която имат потребност в тази най-тежка рецесия, през която прекосяваме, от времето на Голямата меланхолия “, гласи още известието.

Междувременно фотографията на Сандърс не стопира да въодушевява от ден на ден хора – през вчерашния ден CNN заяви, че плетена кукла на Бърни Сандърс от инаугурацията е продадена за над 40 хиляди $ . Производителят на куклата, Тоби Кинг, я пусна на търг в eBay за първичната сума от 99 цента. Той даде обещание, че 100% от облагата ще отиде за благотворителната организация Meals on Wheels America.  
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Art Selected (@artselected)

 

В обществените мрежи пък се завъртя нов тренд – хора да си татуират Сандърс и неговите ръкавици...
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Samazon (@the_samazonian)

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rudy Lopez (@rudy_lopez_nm)

И най-после – единствено си представете какво биха могли да създадат Каракачанов и неговите сътрудници, в случай че имаха предпочитание и несъмнено, възприятие за комизъм...

 
Най-популярните мемета с Бърни Сандърс и неговите вълнени ръкавици

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР